» Строительство »

Рецензія Фільм Про на фільм: Американський пиріг: Усі в зборі

Автори фільму ллють воду на старий млин. Стифлер тут як тут

Про що фільм? Життя чотирьох друзів йде своєю чергою. Діти, сімейне життя, робота - ось очевидні атрибути дорослого життя, які доводиться куштувати героям. «Американський пиріг» зачерствів. Але зустріч випускників прекрасний привід, щоб розігрітися, а заодно вирішити накопичені проблеми. В першу чергу, сексуального характеру ...

Автори. Режисер першого, оригінального «Пирога» - Пол Вайц, став беззмінним продюсером всіх наступних частин молодіжного комедійного хіта. Він же брав участь в розробці характерів основних персонажів. Цього разу він довірив режисерське крісло творцям комедії про Гарольда і Кумарі - режисерам Джону Харвітцу і Хейдену Шлосбергу.

Рекомендації. Всім, хто любить і з захопленням приймає всі сальні жарти попередніх «Американських пирогів». Любителям розкутих комедій про взаємини між статями. Фільм оцінить як молодіжна аудиторія, так і аудиторія, чий вік зараз дорівнює віку героїв картини.

Четверта частина «Американського пирога»
«Американський пиріг» - це ностальгія. Саме на цю ностальгію і робилася основна ставка продюсерів, коли вони, через майже десять років, вирішили перезапустити цей успішний проект студії Universal. Для цього фільму їм вдалося зібрати всіх акторів, багато з яких зробили собі на цьому фільмі ім'я, і ​​тільки на ньому. І четвертий «Пиріг» щосили намагається повернути той самий, розгублене в інших серіях, відчуття першого. Тільки замість випускного у його героїв тепер зустріч випускників, і знову кожен з них ризикує прийти туди без пари.

Фінальною зустріччю творці закільцьовують відразу всю цю історію. Її герої, а разом з ними і глядачі - ті самі хлопчики і дівчатка з покоління 90-х, які спочатку дивилися «Американський пиріг» з легким відчуттям огиди, а потім захоплювалися його розкутістю, - описують повний десятирічний коло. У четвертому «Пиріг» є ностальгія, але немає плачу по минулої молодості. Тому що, по-перше, як з'ясовується у фільмі, вона нікуди не пішла (є ще порох в порохівницях!), А по-друге, проблем у них і тут вистачає, і вони як і раніше так само важливі і актуальні, як ті , найперші і ранні.

«Американський пиріг» покликаний повернути радість життя і позбавити від кризи 30-річного віку своїх найперших глядачів - вони встигли обзавестися сім'єю, народити дітей, змінити кілька робіт, навіть досягти висот у кар'єрі. Але тепер їм треба зрозуміти, що з усім цим робити, як до цього ставитися, чого ще бажати, як любити, дружити, і так, знову, як займатися сексом. І тому лінія стурбованого батька Джима Левінстайна, якого грає Юджин Леві, отримує набагато більший розвиток. Повніше розкривається характер Стифлера у виконанні Шонна Вільяма Скотта, який не бажає дорослішати. Скидається ореол загадковості з артистичного Зяблика, його грає Едді Кей Томас.

І над усім цим знову витають еротичні пари, і знову в плані сексу у фільмі багато слів і мало діла, бо секс - всього лише привід, всього лише «американський пиріг» на великій вечірці під назвою життя.

Посетители рекомендуют:
Полезно знать:
Современные строительные технологии Геология, города и строительство © Все права сохранены.