» Строительство »

Zgjidhni hartat online / offline për pajisjet android: Maps.me, 7ways dhe OsmAnd, si dhe rishikimin e 8 aplikacioneve (faqja 4)

  1. rregullim

Lehtësia e menaxhimit dhe navigimit Shkathtësi e shkëlqyeshme e vetë-akordimit Super Ndërfaqe e shkëlqyer ngarkesë maksimale e sistemit (CPU / RAM) 0% / 129.7 MB Funksionaliteti Rekordim i super hartave Vendndodhja e shkëlqyeshme i përgjigjet realitetit Mbulimi i vërtetë Harta të shkëlqyera Offline Po / e shkëlqyeshme

rregullim

Gjëja e parë që na ofrohet në OsmAnd është të tregojmë vendin e ruajtjes së kartave, si dhe të ngarkoni rajonin e interesit. Nga rruga, në versionin falas të programit mund të instaloni jo më shumë se 10 karta. Ju nuk do të gjeni gjeostate nga Wikipedia. Epo, mirë. Kaq na mjafton.

Kaq na mjafton

Harta e Siberisë është e ngjashme në peshë me Maps.me - 185.6 MB, e cila nuk është për t'u habitur, pasi aplikacioni përdor të dhëna nga Hartat e Rrugëve të Hapura (OSM) pa qasje në Internet. Sidoqoftë, ndryshe nga konkurrenti i saj, kjo zgjidhje parashikon gjithashtu një modalitet në internet. Po, për të qenë i sinqertë, shumë nga ato që sigurohen këtu.

Po, për të qenë i sinqertë, shumë nga ato që sigurohen këtu

Pra, hartat janë të ngarkuara, që do të thotë se është koha për të ekzekutuar përmes cilësimeve të programit. Përveç hartave tona, një hartë përmbledhëse globale, një hartë në internet, si dhe udhëzime zanore janë në dispozicion në të gjitha gjuhët e njohura, përfshirë rusishten. Ekziston edhe një skedë azhurnimi, ku mund të shikoni të gjitha azhurnimet në dispozicion. Nga rruga, të gjitha të dhënat mund të aktivizohen jo vetëm, por edhe të arkivohen, në mënyrë që të mos fshihen kartat e papërdorura, por t'i lënë ato në rezervë në një madhësi më të vogël. Duhet të theksohet se ky funksion nuk do të ndërhynte në aplikimet e mësipërme. Pra, hartat janë të ngarkuara, që do të thotë se është koha për të ekzekutuar përmes cilësimeve të programit

Vetë cilësimet nuk janë të disponueshme nga menyja kryesore, e cila, në të vërtetë, nuk është këtu, por nga harta. Në të njëjtën kohë, ikona ndodhet ngjitur me busullën / ndiqni / përcaktoni vendndodhjen / rrotulloni hartën në këndin e sipërm të majtë të ekranit dhe duket si një ikonë kalimi shtresash.

Në krye të cilësimeve janë katër ikona që ndërrojnë prezantimin e hartave në disa kategori: prezantim i përgjithshëm, automobil, për çiklistë dhe shoferë. Në fakt, këto janë shtresat, domethënë, ju mund të aktivizoni / çaktivizoni "shtigjet" dhe shtigjet e biçikletave dhe të lini vetëm gjurmët dhe janë të shtrenjta, ose anasjelltas.

Në fakt, këto janë shtresat, domethënë, ju mund të aktivizoni / çaktivizoni shtigjet dhe shtigjet e biçikletave dhe të lini vetëm gjurmët dhe janë të shtrenjta, ose anasjelltas

Nën shtresat janë katër zgjatje aktivizimi: POI, etiketat e pikave, të preferuarat dhe një shteg (rrugë) GPX, e cila mund të ngarkohet në aplikim nga jashtë ose mund të regjistroni vetë. Sa për POI, të gjitha kategoritë e njohura janë në dispozicion: tërheqjet, ushqimi, parkimi, etj., Si dhe të dhënat e Wikipedia. Në përgjithësi, jo vetëm që do të gjeni atë që ju nevojitet, por do të mësoni më shumë për të.

Në përgjithësi, jo vetëm që do të gjeni atë që ju nevojitet, por do të mësoni më shumë për të


Atëherë mund të personalizoni stilin (lëkurat) e kartës. Kjo gjithashtu nuk kishte konkurrentë, dhe vetë lëkurat jo vetëm që ndryshojnë substratin e skemës, por edhe objektet e shfaqura në të. Për shembull, Nautical bën sfondin sipas bimësisë së zonës, heq zonat e banuara, tregon gjeometrinë e maleve dhe lartësitë e tyre. Nga rruga, lartësia mbi nivelin e detit tregohet në të gjitha llojet e hartave në këndin e sipërm të djathtë. Për alpinistët, ky parametër është thelbësor.

Për alpinistët, ky parametër është thelbësor

Ekziston një mënyrë dite / nate, lindje e diellit / perëndimit të diellit, dhe gjithashtu ... në varësi të sensorit të dritës. Epo, bravo, autori është gjithmonë me të dy duart, nëse softueri përdor të gjithë sensorët në pajisje. Tjetra, zgjidhni shkallën, madhësinë e tekstit, gjuhën e hartës dhe vendosni gjithashtu vlerat e nevojshme për transport, detaje, rrugë dhe çfarë ju nevojitet për të fshehur. Për shembull, mund të ndizni vetëm shfaqjen e tramvajeve, cilësinë e rrugëve, rrugët e ciklit, si dhe të fshehni ndërtesat ose deponitë. Shtë një program mrekulli. Nga rruga, ekziston një turizëm malor në ecje sipas shkallës SAC (Swiss Alpine Club).

Nga rruga, ekziston një turizëm malor në ecje sipas shkallës SAC (Swiss Alpine Club)

Por cilësimet nuk mbarojnë as këtu. Ju mund të zgjidhni nivelin e shkallës minimale për ekranin e konturit, si dhe të specifikoni stilin e ekranit të shtrenjtë, për shembull, caktoni një stil me kontrast të lartë ose një stil atlas të shtrenjtë në Gjermani.

Ju mund të zgjidhni nivelin e shkallës minimale për ekranin e konturit, si dhe të specifikoni stilin e ekranit të shtrenjtë, për shembull, caktoni një stil me kontrast të lartë ose një stil atlas të shtrenjtë në Gjermani


Ekzistojnë edhe cilësimet e ekranit. Ato kryesisht kanë të bëjnë me etiketat e shfaqura. Kështu që mund të ndizni shfaqjen e informacionit të shpejtësisë, kohës aktuale ose GPS. Gjithashtu aktivizon drejtimin në pikën e lëvizjes, transparencën, pozicionin në qendër të ekranit dhe emrat e rrugëve.

Gjithashtu aktivizon drejtimin në pikën e lëvizjes, transparencën, pozicionin në qendër të ekranit dhe emrat e rrugëve

Në përgjithësi, cilësimet janë më se të detajuara dhe gjithçka është në rregull. Vlen të përmendet se shumica e tyre përfshinë dhe shtuan veçori të reja në parametrat e rrugëve të mësipërme. Tani mbetet të kontrollojmë të gjitha këto në veprim.

Современные строительные технологии Геология, города и строительство © Все права сохранены.