» Строительство »

Si është bërë vaji i lulediellit? - Razvedenka dëshpëruar me një rimorkio - Mësoni

Unë kam kërkuar kohë për të, dhe tani, më në fund, kam vizituar fabrikën në rajonin Voronezh, që prodhon vaj Oleina. Rezulton se ai është aq i famshëm dhe i madh që për disa dhjetëra kilometra qytetarë shkojnë në punë. Dhe në portën e saj takuam një linjë të tërë makinerish - një linjë kilometrash të kamionëve që mbanin farë për përpunim.
Çdo gjë është shumë e rreptë në fabrikë - pasi na lejuan në territor me kalime të veçanta, hyra në dhomën ku na u tha për sigurinë, tregoi filmin. Dhe pastaj veshur në mënyrë që të na mbrojë, dhe të prodhimit. :) Dha helmeta, syze, xhaketa dhe madje edhe çizme me çorape! Dhe ata gjithashtu kërkuan të hiqnin të gjitha bizhuteri - rregulla të tilla në fabrikë për të gjithë, pa përjashtim, asgjë as rastësisht nuk duhet të binte në produkt.
Unë kam kërkuar kohë për të, dhe tani, më në fund, kam vizituar fabrikën në rajonin Voronezh, që prodhon vaj Oleina
Do të më gjeni? )) Unë jam ulur pranë kak_eto_sdelano dhe na nxit muph .

Mendoj se në Rusi nuk do të ketë të paktën një zonjë që nuk do të përdorte vajin e lulediellit. Nuk është çudi që toka jonë e zezë ushqen luledielli, e cila derdh fara e saj me vaj diell.


Nuk është çudi që toka jonë e zezë ushqen luledielli, e cila derdh fara e saj me vaj diell

"Oleina" është prodhuar në një fabrikë moderne të teknologjisë së lartë, ku në secilën fazë ka një produkt - ata përdorin edhe lëvore, duke shtypur ato dhe duke i shitur jashtë për ngrohje, dhe cores që mbeten pas nxjerrjes së naftës shkojnë tek aditivët e ushqimit të kafshëve. . Fabrika, siç doli, është shumë e fuqishme - e ndërtuar në vitin 2008 duke përdorur teknologjitë më të fundit evropiane, që lejon deri në 540,000 tonë lëndë të parë përmes saj! Dhe në prodhim është më shumë se 200 milionë shishe vaj luledielli në vit! !


Dhe në prodhim është më shumë se 200 milionë shishe vaj luledielli në vit

A e dini se çfarë më bën të lumtur, i cili vizitoi disa fabrika ruse gjatë vitit të kaluar? Prapambetja dhe ndyrësia, burrat e dehur që flasin në mat dhe lakuqësia e plotë janë zhdukur. Rusia është bërë e ndryshme - forma e pastër, dizajni më i mirë modern, pajisjet më të fundit, disiplina e hekurit. Oleina nuk ishte përjashtim - ai gjithashtu mban krahun e shkencës dhe nuk mbetet prapa standardeve të cilësisë botërore duke përdorur teknologjitë më të fundit: kur përdoren mënyra të butë të trajtimit të ngrohjes me lagështi të bërthamës dhe në procesin e rafinimit fizik acidet yndyrore të lira hiqen duke përdorur avull dhe temperaturë , e cila është një metodë më e avancuar e pastrimit të vajrave bimore sesa ato të përdorura më parë.


Oleina nuk ishte përjashtim - ai gjithashtu mban krahun e shkencës dhe nuk mbetet prapa standardeve të cilësisë botërore duke përdorur teknologjitë më të fundit: kur përdoren mënyra të butë të trajtimit të ngrohjes me lagështi të bërthamës dhe në procesin e rafinimit fizik acidet yndyrore të lira hiqen duke përdorur avull dhe temperaturë , e cila është një metodë më e avancuar e pastrimit të vajrave bimore sesa ato të përdorura më parë

Këto janë kanaqet më të mëdha me vajin e perimeve që kam parë ndonjëherë në jetën time))))):
Këto janë kanaqet më të mëdha me vajin e perimeve që kam parë ndonjëherë në jetën time))))):

Pra, së pari, luledielli arriti në fabrikë kalon nëpër procesin e ndarjes së lëvozhgës nga kernelet. Unë kam qenë gjithmonë i interesuar në - si për të pastruar fara? rezulton se kur ato thahen, ata bëhen të brishtë dhe makina i thyen ato, duke ndarë "paketimin" në gjysmë. Dhe pastaj procesi për të cilin kam shkruar më sipër është tashmë duke u zhvilluar - yndyrnat merren nga kernelët e pastër me avull, pastaj vaj pastrohet, rafinuar, deodorizuar ... Mjerisht, nuk mund ta tregoj procesin - nuk u lejuan në këto punëtori. Qasja atje është një njësi - rreziku i rritur i zjarrit, njerëzit që punojnë atje, të maskuar tërësisht në pantallona të gjera, të cilat nuk mund të shkaktojnë një shkëndijë të rastësishme nga sintetika dhe mos përdorin pajisje. Rregullat janë më serioze se në stacionin e gazit!Vaj i përfunduar hyn në shishe dhe tani shkon përgjatë transportuesit. Së shpejti etiketat do të mbërthenin në të, të vendosen në kuti, të cilat do të shkojnë në depo, dhe prej andej do të shkojnë në raftet e dyqaneve për të shkuar në kuzhinat tona. Nga rruga, vaji i Oleinës është bërë sipas kësaj teknologjie, se është njësoj i përshtatshëm për salads dhe konservimin e gatimit dhe për tiganisjen.


Nga rruga, vaji i Oleinës është bërë sipas kësaj teknologjie, se është njësoj i përshtatshëm për salads dhe konservimin e gatimit dhe për tiganisjen

Procesi i etiketimit është vetëm mesmerizing. =) Do të duken dhe duken.
Procesi i etiketimit është vetëm mesmerizing

E pra, kjo është faza përfundimtare - nafta është e mbushur, dhe e vetmja manual përdoret këtu, për të thënë, punë - një person përdor një ashensor për ta transferuar atë nga kaseta në depo dhe në fabrikë ka automatizim të plotë.
Do të më gjeni?
A e dini se çfarë më bën të lumtur, i cili vizitoi disa fabrika ruse gjatë vitit të kaluar?
Unë kam qenë gjithmonë i interesuar në - si për të pastruar fara?
Современные строительные технологии Геология, города и строительство © Все права сохранены.